Träning

På Boxen har vi CrossFit-pass alla vardagskvällar och ibland på morgonen och helgerna. Vi har max 12 personer per klass eftersom vi vill hålla kvaliteten hög, våra coacher ska ha möjlighet att se och hjälpa alla under passet. 

Våra klasser är en form av hybridträning där vi slår ihop styrka och konditionsträning. Sammansättningen på passen varierar mycket; det kan vara allt från ett rent konditionspass till ett rent styrkepass, men oftast är det någon blandning som utvecklar både styrka och kondition.

Styrketräningen hämtas framförallt från tyngdlyftning och styrkelyft, så vi jobbar mycket med skivstänger, men även med kettlebells och kroppsvikt. Vi använder även gymnastiska inslag med både ställningar för pullups och olympiska ringar, vi hoppar på höjden och längden, sprintar på parkeringen, kastar medicinbollar och välter däck. Vi har även yoga där fokus ligger på att utveckla rörlighet. God rörlighet är väldigt tacksamt att ha i vår övriga träning och framförallt förebygger det skador.

TRIVSEL-PT

I vårt gym hittar du inte bara alla maskiner du behöver utan också väldigt kunnig personal. Flera kvällar i veckan får du tillgång till vår trivsel-PT som hjälper dig med träningen.

Trivsel-PT finns till för att hjälpa dig med passning, tips på övningar samt allmänna frågor gällande Boxens gym. Jobbar även med ordning och reda i gymmet.

PERSONLIG TRÄNING

En personlig tränare kan på ett optimalt sätt effektivisera din träning. Personlig träning hjälper dig att nå de mål du har satt upp och din träning blir varierad och rolig, något som gör att kroppen och huvudet samarbetar bättre. Glädjen i träningen är av stor vikt!

När du har valt att effektivisera din träning genom att börja träna med en personlig tränare är det viktigt att känslan mellan PT och klient blir så bra som möjligt. Det är dina mål och din träning som står i fokus! Din träning blir skräddarsydd efter dina behov och dina mål. Detta kan en personlig tränare på Boxen bidra med:

  • Motivera och utbilda dig inom träning och kosthållning
  • Säker träning
  • Maximera effekten av den tid du har avsatt för träning
  • Ge dig snabbare resultat
  • Hjälpa dig att nå dina mål!
  • Ta steget och låt din träning bli en del av ditt liv!
KONSULTATION

Första träffen är en konsultation, som är kostnadsfri och tar ca 30 minuter. Syftet med konsultationen är att du ska få en djupare insikt i personlig träning, alltså hur vi arbetar och hur ett upplägg kan se ut för just dig samt vad vi kan bidra med. Du får möjlighet att klargöra dina målsättningar och få dem att bli till dina egna och därmed något som du brinner för att uppnå. Ju mer vi vet om dig, desto bättre träningsupplägg/träningsprogram och kostupplägg kan vi skräddarsy och arbeta fram. Redan där är du ett steg närmare dina mål.

KONTAKTA OSS FÖR PRISER OCH TRÄNINGSUPPLÄGG