Schema

Alla våra bokningsbara pass och tjänster hittar du i  Gymsystem för Boxen Umeå.

BOKA ETT PROVA-PÅ-PASS HÄR

>KÖR<

Våra pass på Boxen Umeå

DagensWOD

Ett pass för alla där vi blandar tyngdlyftning, gymnastik och kondition med funktionella övningar för att vi ska bli så allsidigt tränade som möjligt. Passen leds av erfarna coacher som anpassar övningarna efter deltagarnas förmåga (inte bara vikt). Lite mer tekniska övningar kan förekomma på dessa pass.

Bas WOD

På Bas WOD lägger vi mer tid för teknikgenomgång och fokus på basövningarna inom Crossfit för att bygga upp från grunden. De här passen passar alla men riktar sig framför allt till dig som är ny inom Crossfit eller träning. Men låt dig inte luras, passen är minst lika jobba som Dagens WOD.

Tyngdlyftning

Här fokuserar vi på lyften clean and jerk och snatch. Nybörjare som erfaren får under 60min träna på teknik och även bygga styrka för att bli bättre på dessa vanligt förekommande lyft inom Crossfit. Passet har max 8 deltagare så att alla ska få indivuell hjälp under passet.

Endurance

Dessa pass har ingen dedikerad styrkedel utan fokus är på kondition och muskeluthållighet. Här jobbar vi i team av två med olika övningar under 35-55min. Väldigt roligt och svettigt. Även här anpassas övningar och vikt efter deltagarnas förmåga så alla kan vara med, ny som erfaren.

Running WOD

På dessa 75 min löpningspass instrueras du av löparexperten Liselott Jezek. Du kan vara med oavsett nivå, då passen är upplagda i intervaller av olika längd och intensitet. Du riskerar alltså inte att halka efter!

Mobility WOD

Mobility WOD fokuserar på mobilitet, och att nå styrka genom rörlighet. Johan Carlaby, personlig tränare och Boxens rörlighetsexpert, håller i dessa pass. Rekomenderas för ALLA – både sen som är superflexibel ocgh den som är stel som ett kylskåp.