Börja träna

Här kommer ett tips från Coachen:

Steg 1

Boka gratis prova-på-pass.

Steg 2

Testa 14 dagar för 249 kr.

Steg 3

Gå vår baskurs.

Steg 4

Bli medlem.

Du kan börja på vilket steg du vill!

Boka prova-på-pass

Sugen på att testa på hur det är att träna hos oss?

Om du är helt ny så bjuder vi på ditt första pass! För att boka in dig på det pass som passar dig bäst följer du länkarna nedan och fyller i dina uppgifter. Då får du tillgång till vårt bokningssystem och kan själv välja det pass som passar dig bäst.

Erbjudandet gäller bara nya kunder och kan bara utnyttjas en gång.

Prova-på 14 dagar

För bara 249 kr får du testa ett fullvärdigt medlemskap under 14 dagar! Följ länkarna nedan för att köpa din Prova-på period.

Erbjudandet gäller bara nya kunder och kan bara utnyttjas en gång.

Baskurs

Baskursen är till för dig som vill lära dig grunderna i funktionell träning och CrossFit! Passen är anpassade efter din träningsbakgrund och vi jobbar utifrån dina erfarenhet och efter din förmåga, därav det låga antalet deltagare. Det ger coachen möjlighet att anpassa efter just dig. Därigenom riktar sig Baskursen till alla, oavsett träningsbakgrund!

Under två (2) tillfällen kommer du få lära dig en mängd nya övningar och utveckla din träningsteknik. De två tillfällena har olika fokusområden för att maximera din förståelse för just den typen av övningar. Du får en teoretisk introduktion såsom praktisk, en fördjupad förståelse i vad CrossFit (funktionell träning) är och hur du varierar din träning för att behålla och utveckla dina fysiska förmågor vilket bidrar till att bevara hälsan.

I priset ingår två veckor gratis träning där du har möjlighet att delta på CrossFit pass och du har tillgång till egen träning.

Anmälan och frågor görs till baskurs@boxenumea.se.

Pris för kursen: 1299:- ordinarie pris 799:- för medlemmar (även nya medlemmar kan ta del av erbjudandet)

Obs! Endast 10 platser/kurs

Varje kurs är 2 tillfällen, en lördag och en söndag mellan 09:00-13:00.

Datum för våra Baskurser

Just nu har vi inga planerade datum för baskursen.

Baskursen återkommer inom kort!