Boxen Umeå

Du som tidigare varit i en Crossfit box kommer känna igen dig och du som är ny kommer känna dig välkommen när du kommer in i vår box. Sen 2014 har boxen utvecklats till en riktigt bra anläggning för träning i många olika former. En stor öppen yta i mitten omgärdas av all utrustning ut kan komma att behöva för din träning.

Roddmaskiner och stakmaskiner från Concept 2 tillsammas med Rouges Echo Bikes och Assault Bikes finns på plats för att se till så att det kan bli riktigt flåsigt. Ett stort utbud av skivstänger och viktplattor finns när till hand för dig som vill lyfta tungt. Bakom riggen, där du kan göra alla dina gymnastiska övningar, finns tre lyftarplattformar som är perfekta för att träna tyngdlyftning.

I boxen hålls våra Crossfit-pass och när passen är igång har de företräde. Om du vill träna själv under de tiderna kan du använda Yogarummet. Läs mer om det nedan.

I vårt gym hittar ett bra utbud av de träningsmaskiner du kan förvänta dig att hitta när du känner för att gymma. Vi har såklart benpressmaskiner, smithmaskin, två cabelcross med extra vikter i magasinet och mycket mer.

Vi har också många fria vikter med båda hantlar, från 1 kg till 60 kilo, och 15 kilos och 20 kilos skivstänger.

Bredvid gymmet hittar du en stor yta för stretch med diverse utrustning och foamrollers.

Vill du bara träna i gymmet går det att köpa träningskort för bara gymdelen.

I gymmet kan du dessutom få hjälp av vår Trivels-PT, Thomas, som finns tillgänglig för passning, tips och råd på övningar eller bara som träningskamrat. Thomas finns på plats minst en gång i veckan. Kontakta receptionen om du vill veta mer.

Thomas är också gymansvarig och har du frågor eller funderingar kring gymmet så kan du kontakta honom.

Yogarummet är egentligen av avskild del av Boxen Umeå som kan användas för annan form av träning också. Självklart är det här våra yoga-pass hålls men rummet är utrustat så att du ska kunna träna även här. Med bland annat skivstänger, vikter, kettlebells, konditionsmaskiner, pullupstänger och lyftarställningar så är det bara din fantasi som sätter gränserna.