Baskurs

Baskursen är till för dig som vill lära dig grunderna i funktionell träning och CrossFit! Passen är anpassade efter din träningsbakgrund och vi jobbar utifrån dina erfarenhet och efter din förmåga ,därav det låga antalet deltagare. Det ger coachen möjlighet att se dina förmågor och kan då utmana och utveckla deltagarna. Därigenom riktar sig Baskursen till alla typer av människor nya inom träning eller de som vill vidare utveckla och få en utmaning.

Under fyra (4) tillfällen kommer du få lära dig en mängd nya övningar och utveckla din träningsteknik. De fyra tillfällena har olika fokusområden för att maximera din förståelse för just den typen av övningar. Du får en teoretisk introduktion såsom praktisk, en fördjupad förståelse i vad CrossFit (funktionell träning) är och hur du varierar din träning för att behålla och utveckla dina fysiska förmågor vilket bidrar till att bevara hälsan.
Varje pass avrundas med en såkallad Metcon vilket gör passen extra roliga.

I priset ingår EN månads gratis träning på boxen där du har möjlighet att delta på CrossFit pass och du har tillgång till gymmet för egen träning.

Anmälan och frågor görs till baskurs@boxenumea.se.

Pris för kursen:
1299:-

Obs! Endast 10 platser/kurs

Varje kurs är 4 tillfällen 2 Lördagar och 2 Söndagar mellan 10:00-13:00. Missar du ett tillfälle är du välkommen att ta igen det vid nästa kurs tillfälle.

Datum för höstens Baskurser

Baskursen hålls på Boxen Umeå på Mariedal. Medlemmar på Boxen Syd är också välkomna och du kan själv välja vilken anläggning du vill träna på under den månad som ingår i baskursen. 

Augusti

17-18 och 24-25 

November

9-10 och 16-17 

September

7-8  och 14-15 

December

30/11-1/12 och 7-8 

Oktober

5-6 och 12-13 

Anmälan och frågor