Börja träna

Steg 1.

Boka ett prova-på-pass.

Steg 2.

Testa en månad.

Steg 3.

Gå vår baskurs.

Boka prova-på-pass

Sugen på att testa på hur det är att träna hos oss?

Om du är helt ny så bjuder vi på ditt första pass! För att boka in dig på det pass som passar dig bäst följer du länkarna nedan och fyller i dina uppgifter. Då får du tillgång till vårt bokningssystem och kan själv välja det pass som passar dig bäst.

Erbjudandet gäller bara nya kunder och kan bara utnyttjas en gång.

Testa en månad

För bara 99 kr får du testa ett fullvärdigt medlemskap under din första månad! Följ länkarna nedan för att köpa din Prova-på-Månad.

Erbjudandet gäller bara nya kunder och kan bara utnyttjas en gång.

Baskurs

Baskursen är till för dig som vill lära dig grunderna i funktionell träning och CrossFit! Passen är anpassade efter din träningsbakgrund och vi jobbar utifrån dina erfarenhet och efter din förmåga, därav det låga antalet deltagare. Det ger coachen möjlighet att anpassa efter just dig. Därigenom riktar sig Baskursen till alla, oavsett träningsbakgrund!

Under två (2) tillfällen kommer du få lära dig en mängd nya övningar och utveckla din träningsteknik. De två tillfällena har olika fokusområden för att maximera din förståelse för just den typen av övningar. Du får en teoretisk introduktion såsom praktisk, en fördjupad förståelse i vad CrossFit (funktionell träning) är och hur du varierar din träning för att behålla och utveckla dina fysiska förmågor vilket bidrar till att bevara hälsan.

Specialpris på Baskursen

Just nu kan alla köpa baskursen för 799 kr (ord. 1 299). Erbjudandet gäller till och med den 31 januari.

Du anmäler dig som vanligt via formuläret nedan.

I priset ingår två veckor gratis träning på en av boxarna där du har möjlighet att delta på CrossFit pass och du har tillgång till egen träning.

Anmälan och frågor görs till baskurs@boxenumea.se.

Pris för kursen: 1299:- ordinarie pris 799:- för medlemmar (även nya medlemmar kan ta del av erbjudandet)

Obs! Endast 10 platser/kurs

Varje kurs är 2 tillfällen, en lördag och en söndag mellan 09:00-13:00.

Datum för vårens Baskurser

Baskursen hålls på Boxen Umeå på Mariedal. Medlemmar på Boxen Syd är också välkomna och du kan själv välja vilken anläggning du vill träna på under den månad som ingår i baskursen. 

Januari

18-19:de 

April

4-5:e 

Februari

15-16:de

Mars

15-16:de